HOOM Park & Hotel Solna

Ett bekvämt hotellboende där frukost alltid ingår. Hotellet har restaurang och ligger i stadsdelen Nya Ulriksdal i Solna. Granne med Friends Arena, Mall of Scandinavia, Ulriksdals slott med slottsteatern Confidencen samt tillhörande naturreservat och Järvastaden med den fantastiska lekparken Mulle Meck. Bra kommunikationer och gott om parkeringsmöjligheter i garage.

Välkommen till Solna och Ulriksdal

Vi erbjuder ett bekvämt hotellboende i stadsdelen Ulriksdal i Solna. Här bor du nära Friends Arena, Mall of Scandinavia, Ulriksdals slott med slottsteatern Confidencen samt tillhörande naturreservat och Järvastaden med den fantastiska lekparken Mulle Meck. Bra kommunikationer med pendeltåg och buss, du når Stockholm City på bara 10 minuter. Gott om parkeringsmöjligheter i garage vid hotellet och smidig på och avfart till E4 vid Järva Krog.

Mysig hotellsäng med lila detaljer.

Hotell - Restaurang Konferens - Event

På HOOM Park & Hotel bor du bekvämt med restaurang & bar på hotellet. Som boende gäst ingår alltid frukostbuffé i priset. Restaurangen serverar lunch på veckodagar, a la carte dagligen på kvällstid och brunch på söndagar.

Här erbjuder vi konferensmöjligheter och en stor lobby som passar perfekt för event och andra tillställningar, allt från barnkalas till stora bröllopsfester.

Biljardbord och shuffleboard finns till fritt förfogande för alla våra gäster.

Elegant middagsdukning vid runt bord

Det fina med hotell är att du får ett bekvämt boende med tillgänglig reception med shop, restaurang & bar och en frukostbuffé som alltid ingår. Byt din arbetsplats för en dag och slå dig ner i vår lobby för en dags arbete. Eller ta med familjen för en konsert på Friends Arena eller shopping i Mall of Scandinavia. Sightseeing i Stockholm hinner ni också med och beroende på årstid kan ni bada eller åka skidor, det finns gott om närbelägna badplatser och skidbackar.

Företagsavtal

Reser du i tjänsten och söker ett rabatterat, bra och tillgängligt boende för dig och dina kollegor? Oavsett om ni har behov av långtidsboende, korttidsboende eller däremellan så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just era behov. Kontakta oss via formuläret här bredvid.

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Följ HOOM Park & Hotel i sociala medier

Järfälla

Solna

Sollentuna

Sigtuna

Jönköping

SV EN