Om oss

Stilfullt designade ljusa lägenheter med öppen planlösning

HOOM Home & Hotell ligger i Veddesta industriområde vid den nordvästra infarten till Stockholm.

På framsidan av hotellet ligger entré och parkering. På baksidan finns en naturtomt som också utgör utsikten från hotellets lobby och gym. Innanför hotellbyggnadens stora fönster och antracitgrå fasad finns 153 smarta och välplanerade lägenheter.

  • Byggt 2018, invigt i april
  • Två byggnader med inglasad mellandel
  • Ljus hotellobby
  • Mötesrum
  • Fitnesscenter
  • Tvättstuga

Varje lägenhet är på 25 kvm, ytsmart och kreativt inredda för att ge gott om plats för matlagning och social samvaro, vila och rekreation.

  • Kök- och matrumsdel
  • Vardagsrumshörna
  • Sovalkov

Varje lägenhet har fint ljusinsläpp genom stora fönster varav det ena är öppningsbart och leder ut till lägenhetens egen balkong på tre kvadratmeter. Hela hotellet är vackert i färgval och design, med skandinavisk fräsch känsla i inredning och material. Arkitekt är Andreas Martin-Löf som bland annat tilldelats utmärkelsen Årets Arkitekt 2014. Han har sedan tidigare utvecklat en rad kulturhistoriskt värdefulla miljöer och anses som en nytänkare inom modern arkitektur.

Konceptet

Valfrihet och komfort i ett smart och flexibelt boende

För att orka bo borta behövs komfort och ett trivsamt boende. Det ska vara skönt att komma ”hem”. Vi har gym på hotellet så att du ska kunna fortsätta hålla din träningsrutin även om du är långt hemifrån. Har arbetsdagen varit extra intensiv ska du kunna se fram emot ett avslappnande bastubad i hotellets bastu.

Att bo i egen lägenhet ger dig också valfriheten att göra som du själv vill. Du kan bjuda över vänner, laga din egen mat i ditt eget kök och till och med tvätta dina egna kläder i hotellets tvättstuga om du vill det. Vi är övertygade om att företag mår som allra bäst när deras medarbetare mår bra. Därför ger vi dig som arbetsgivare möjligheten att kunna välja ett bra boendealternativ för dina medarbetare när de behöver jobba borta från hemmet.

Vi har byggt HOOM Home & Hotel för det ändamålet. Ett flexibelt, modernt och funktionellt boende för att ge dig och dina medarbetare frihet och utrymme för inspiration, avkoppling och välmående.

Modernt kök

Bo några enstaka nätter eller långa perioder

Vi tror på frihet och flexibilitet för både företag och privatpersoner. Hos oss kan du bo bra, må bra, ha möjlighet att träna, laga din mat själv, välja om du vill umgås med andra eller bara ta det lugnt och koppla av i din egen lägenhet. Vi erbjuder gratis Wi-Fi genomgående i hela hotellet. Det underlättar för dig att hålla kontakt med såväl familj och vänner som med huvudkontor och kunder.

Om du vill kan du jobba ”hemifrån” från din egen lägenhet, ha kundmöten i något av hotellets konferensrum och bjuda in dina kunder på en bit mat i din egen lägenhet.

Två sängar

På HOOM Home & Hotel vill vi ge dig ett komfortabelt boende i stilren, harmonisk design, ett boende som passar den moderne hotellgästens behov och livsstil. Hos oss hittar du ett boendekoncept som förenklar din vardag och underlättar din vistelse.

Järfälla

Solna

Sollentuna

Sigtuna

Jönköping

SV EN