Om oss

Stilfullt designade ljusa lägenheter med öppen planlösning

HOOM Home & Hotell Järfälla ligger i Veddesta industriområde vid den nordvästra infarten till Stockholm.

På framsidan av hotellet ligger entré och parkering. På baksidan finns en naturtomt som också utgör utsikten från hotellets lobby och gym. Innanför hotellbyggnadens stora fönster och antracitgrå fasad finns 153 smarta och välplanerade lägenheter.

 • Byggt 2018, invigt i april
 • Två byggnader med inglasad mellandel
 • Ljus hotellobby
 • Mötesrum
 • Fitnesscenter
 • Tvättstuga

Varje lägenhet är på 25 kvm, ytsmart och kreativt inredda för att ge gott om plats för matlagning och social samvaro, vila och rekreation.

 • Kök- och matrumsdel
 • Vardagsrumshörna
 • Sovalkov

Varje lägenhet har fint ljusinsläpp genom stora fönster varav det ena är öppningsbart och leder ut till lägenhetens egen balkong på tre kvadratmeter. Hela hotellet är vackert i färgval och design, med skandinavisk fräsch känsla i inredning och material. Arkitekt är Andreas Martin-Löf som bland annat tilldelats utmärkelsen Årets Arkitekt 2014. Han har sedan tidigare utvecklat en rad kulturhistoriskt värdefulla miljöer och anses som en nytänkare inom modern arkitektur.

Konceptet

Valfrihet och komfort i ett smart och flexibelt boende

För att orka bo borta behövs komfort och ett trivsamt boende. Det ska vara skönt att komma ”hem”. Vi har gym på hotellet så att du ska kunna fortsätta hålla din träningsrutin även om du är långt hemifrån. Har arbetsdagen varit extra intensiv ska du kunna se fram emot ett avslappnande bastubad i hotellets bastu.

Att bo i egen lägenhet ger dig också valfriheten att göra som du själv vill. Du kan bjuda över vänner, laga din egen mat i ditt eget kök och till och med tvätta dina egna kläder i hotellets tvättstuga om du vill det. Vi är övertygade om att företag mår som allra bäst när deras medarbetare mår bra. Därför ger vi dig som arbetsgivare möjligheten att kunna välja ett bra boendealternativ för dina medarbetare när de behöver jobba borta från hemmet.

Vi har byggt HOOM Home & Hotel för det ändamålet. Ett flexibelt, modernt och funktionellt boende för att ge dig och dina medarbetare frihet och utrymme för inspiration, avkoppling och välmående.

Modernt kök

Bo några enstaka nätter eller långa perioder

Vi tror på frihet och flexibilitet för både företag och privatpersoner. Hos oss kan du bo bra, må bra, ha möjlighet att träna, laga din mat själv, välja om du vill umgås med andra eller bara ta det lugnt och koppla av i din egen lägenhet. Vi erbjuder gratis Wi-Fi genomgående i hela hotellet. Det underlättar för dig att hålla kontakt med såväl familj och vänner som med huvudkontor och kunder.

Om du vill kan du jobba ”hemifrån” från din egen lägenhet, ha kundmöten i något av hotellets konferensrum och bjuda in dina kunder på en bit mat i din egen lägenhet.

Två sängar

Hos oss hittar du både hem och hotell

Boende & lägenheter

Affärsmässigt, bekvämt boende med modern och bra standard. HOOM Home & Hotel är som ett hem utanför hemmet, ett stilfullt och affärsmässigt boende att vila och må bra i under tiden du är på jobb och bor borta. Här hittar du komfort, harmoni och balans i ett flexibelt boende med mängder av kvaliteter.

Vi har lagt stort fokus på köken i våra lägenheter. För oss är det viktigt att du ska kunna hålla kvar dina rutiner och dina matvanor även när du bor borta flera dagar i sträck. Våra kök är generöst tilltagna med stor kyl och frys, stor spis och rejäl ugn som gör att du kan laga din egen mat och fortsätta äta det du själv vill, trots att du egentligen bor på hotell. Så om du vill kan du välja bort snabbmatsmiddagarna och leva både nyttigt och billigt.

Hem

Ibland innebär jobbet att du behöver bo borta ett tag. Företaget har fått uppdrag i Stockholm och du behöver vara på plats, några dagar, två-tre veckor eller rent av flera månader i sträck. Alldeles oavsett blir det för lång tid att hyra ett hotellrum och för kort tid för att flytta hit. Att vara på uppdrag borta från hemmet kan vara nog så påfrestande. Då behövs ett tryggt, bekymmersfritt och avkopplande boende så att du och dina anställda kan fokusera och lyckas med era projekt.

På HOOM Home & Hotel bor du i egen lägenhet med tillgång till hotellets alla bekvämligheter. Våra lägenheter passar perfekt för företag som behöver kort- eller långtidsboende för medarbetare på jobb i Stockholm.

Modern lägenhet

Hotell

På HOOM Home & Hotel är du som är på tillfälligt besök i Stockholm välkommen att boka rum precis som på ett vanligt hotell. Den största fördelen med att boka rum hos oss är att du istället för ett vanligt hotellrum får tillgång till en egen lägenhet med ett modernt och funktionellt kök, helkaklat badrum med dusch, extrabäddar i bäddsoffa samt skön säng.

Stanna en natt, över helgen eller under en vecka. Hos oss hittar du ett smakfullt, smart och praktiskt alternativ till det vanliga hotellrummet.

Järfälla hotell exteriör

Lägenheterna

Lägenheterna är på 25 kvm fördelade på 1 rum och kök. De är stilfullt möblerade och fullt utrustade för självhushåll. Materialstandarden är hög.

 • Ekparkett på hall och rumsgolv
 • Helkaklade badrum med dusch
 • Hårtork
 • Handdukstork
 • Gott om förvaring
 • Strykbräda och strykjärn

Köket är varje lägenhets hjärta, generöst och samtidigt smart planerat. Därför har vi valt att utrusta samtliga kök med vitvaror i bra materialval och i varje rum finns:

 • Stort kyl/frys kombiskåp
 • Praktisk kombiugn/micro
 • Vattenkokare
 • Spis med glaskeramikhäll och fläkt
 • Diskmaskin

Mathörna och vardagsrumsdel är möblerade i skön skandinavisk stil i soft färgskala med bäddsoffa för extra bäddar och i sovalkoven ryms king-size alternativt twinbäddar. Under sängen finns utdragbara lådor som ger praktiska förvaringsmöjligheter. Varje lägenhet har egen balkong på 3 kvadratmeter. Den tekniska standarden är hög.

 • Fri höghastighets Wi-Fi
 • Smart-TV (HDMI)
 • Basutbud av TV-kanaler
Soffa och säng

Service

I egen lägenhet med hotellets alla bekvämligheter

På HOOM Home & Hotell har du alltid tillgång till personlig service från dygnet-runt öppen reception. Kommer du med bil finns det 60 parkeringsplatser direkt utanför hotellet. Receptionen är bemannad dygnet runt. Här finns bagagerum samt snacks och drycker.

För dig som stannar lite längre kan det vara skönt att veta att du har full tillgång till vår tvättstuga. Du slipper släpa med hela garderoben hemifrån och kan lätt och behändigt tvätta dina egna kläder. Du behöver inte ens ha eget tvättmedel med dig. Det finns självdoserande tvättmaskiner.

Järfälla

Solna

Sollentuna

Sigtuna

Jönköping

SV EN