X
  • BOENDE
     
    Hos oss hittar du både hem och hotell
    LÄS MER

Hos oss hittar du både hem och hotell

 

Hem

Ibland innebär jobbet att du behöver bo borta ett tag. Företaget har fått uppdrag i Stockholm och du behöver vara på plats, några dagar, två-tre veckor eller rent av flera månader i sträck. Alldeles oavsett blir det för lång tid att hyra ett hotellrum och för kort tid för att flytta hit.

 

Att vara på uppdrag borta från hemmet kan vara nog så påfrestande. Då behövs ett tryggt, bekymmersfritt och avkopplande boende så att du och dina anställda kan fokusera och lyckas med era projekt.

 

På HOOM Home & Hotel bor du i egen lägenhet med tillgång till hotellets alla bekvämligheter. Våra lägenheter passar perfekt för företag som behöver kort- eller långtidsboende för medarbetare på jobb i Stockholm.

 

Hotell

På HOOM Home & Hotel är du som är på tillfälligt besök i Stockholm välkommen att boka rum precis som på ett vanligt hotell.

 

Den största fördelen med att boka rum hos oss är att du istället för ett vanligt hotellrum får tillgång till en egen lägenhet med ett modernt och funktionellt kök, helkaklat badrum med dusch, extrabäddar i bäddsoffa samt skön säng.

 

Stanna en natt, över helgen eller under en vecka. Hos oss hittar du ett smakfullt, smart och praktiskt alternativ till det vanliga hotellrummet.