HOOM Home & Hotel Jönköping

Ett flexiblare & smartare lägenhetshotell. Hotellet ligger i nära anslutning till E4:an i Jönköpings län.

Välkommen till Jönköping

Välkommen till det bästa av två världar. Vi är ett lägenhetshotell med hemmakänsla för din vistelse i Jönköping. Boka boende för en natt, en vecka eller till och med under en längre period, för både företag och privatpersoner. Hos oss är det snygg, smart och funktionell design som gäller, från entrén och lobbyn till rummets helhetsupplevelsen. Vi har tänkt kvalitet i urvalet av material och har omsorgsfullt valt sängar och möbler för bästa komfort.

Hos oss är det snygg, smart och funktionell design som gäller, från entrén och lobbyn till rummets helhetsupplevelsen. Vi har tänkt kvalitet i urvalet av material och har omsorgsfullt valt sängar och möbler för bästa komfort.

Bord med stolar

Både hem och hotell på samma gång

På HOOM Home & Hotel är det snygg, smart och funktionell design som gäller, från entrén och lobbyn till lägenheternas inredning och helhetsupplevelsen. Vi har tänkt kvalitet i urvalet av material och har omsorgsfullt valt sängar och möbler för bästa komfort.

Lobby

Det fina med lägenhetshotell är att du får ett flexibelt boende, på dina villkor. Du kommer att märka att vi tagit vårt koncept längre än de traditionella hotellen. Som det här med städning till exempel. På ett vanligt hotell städas rummen dagligen, även om du bor där flera nätter och även om du inte har behov av städning just då. Hos oss är det du som bestämmer. Veckostädning ingår och sedan väljer du själv hur ofta du vill ha rumsstädning. Välkommen till ett flexibelt och anpassningsbart boende, baserat på just dina behov.

Vi finns här för dig, hör av dig!

Välkommen till ett flexibelt och anpassningsbart boende, baserat på just dina behov. Vi vill ge det temporära boendet en helt ny innebörd och förändra sättet att bo på. Därför erbjuder vi både hem och hotell. Kontakta oss för mer information, visning och bokning.

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Järfälla

Solna

Sollentuna

Sigtuna

Jönköping

SV EN