Om Hoom Home & Hotel Jönköping

Ett stilfullt lägenhetshotell

Hoom Home & Hotel Jönköping har 69 välplanerade rum på 10kvm. På framsidan ligger entrén, där finns också vår parkering och laddstolpar för dig som har elbil. Hotell och reception är bemannad varje vardag mellan klockan 08.00 - 18.00. Hotellet har stängt lördagar och söndagar.

  • Parkering
  • Tvättstuga
  • Städservice
  • Reception

Konceptet

Ett boende som förenklar din vardag

Vi erbjuder enkel, men bra standard med mindre rum, separata duschrum samt Herr-och dam WC men självklart har vi ändå det där lilla extra så som städservice, trevlig lobby samt bemannad reception. Här hittar du ett komfortabelt boende i stilren, harmonisk design och ett boendekoncept som förenklar din vardag och underlättar din vistelse. Våra rum är smart planerade med matplats och pentry som är utrustat för självhushåll.

Vi är övertygade om att företag mår som allra bäst när deras medarbetare mår bra. Därför ger vi dig som arbetsgivare möjligheten att kunna välja ett bra boendealternativ för dina medarbetare när de behöver jobba borta från hemmet.

Hotellrum

Boende & lägenheter

Känn dig hemma - oavsett längden på din vistelse

Att vara på uppdrag borta från hemmet kan vara nog så påfrestande. Då behövs ett tryggt, bekymmersfritt och avkopplande boende så att du och dina anställda kan fokusera och lyckas med era projekt. Våra lägenheter passar perfekt för företag som behöver kort- eller långtidsboende för medarbetare på jobb runt Jönköping.

Vi har lagt stort fokus på köken i våra lägenheter. För oss är det viktigt att du ska kunna hålla kvar dina rutiner och dina matvanor även när du bor borta flera dagar i sträck. Våra kök är generöst tilltagna med stor kyl och frys, stor spis och rejäl ugn som gör att du kan laga din egen mat och fortsätta äta det du själv vill, trots att du egentligen bor på hotell. Så om du vill kan du välja bort snabbmatsmiddagarna och leva både nyttigt och billigt.

Vi strävar alltid efter att receptionens varma välkomnande, den trygga atmosfären men framförallt möjligheten att kunna laga precis vilken mat du vill får dig att känna dig som hemma när du besöker oss.

Här kan du stanna enstaka nätter eller längre perioder, och vår affärsidé är att priset blir bättre desto längre du stannar. HOOM HOME & HOTEL Jönköping erbjuder enkel, men bra standard med mindre rum, separata duschrum samt Herr-och dam WC.

Sovrum

Fräscha och praktiska rum för ett bekvämt boende

Hoom Home & Hotel Jönköping är det självklara valet för att underlätta din vardag och för att behålla dina rutiner även när du inte är hemma. Här har du ett stilfullt och affärsmässigt boende att vila och må bra i under tiden du är på jobb och bor borta.

Vi erbjuder komfort, harmoni och balans i ett flexibelt boende med mängder av kvaliteter. Våra rum är fräscha, smart planerade om 10kvm och är fullt utrustade med ett pentry, kyl, frys samt husgeråd och matplats. Du kan välja mellan våningsäng- eller singel säng, vilket som passsar din vistelse bäst helt enkelt.

På varje våningsplan finns separata duschrum och Herr- och dam WC.

Kök

Lägenheterna

  • Matplats för två
  • Pentry för självhushåll
  • Smart-tv/Wi-Fi
  • Våning- eller singelsäng

Service

Våra bekvämligheter för dig som boende

Hotell och reception är bemannat vardagar mellan klockan 08:00-18:00.

För dig som stannar lite längre kan det vara skönt att veta att du har tillgång till vår tvättstuga mot en extra avgift. Du slipper släpa med hela garderoben hemifrån och kan lätt och behändigt tvätta dina egna kläder. Anländer du med bil har vi en parkering direkt utanför hotellet som är inkluderat i din vistelse. Registera ditt registeringsnummer vid incheckning.

Wi-Fi/TV

Smart-TV finns i alla våra rum och High-Speed Wi-Fi finns på hela hotellet utan extra kostnad.

Städservice

HOOM HOME & HOTEL Jönköping är ett lägenhetshotell och erbjuder därför endast städning till en viss mån. Bor du här en kortare period städas ditt rum endast vid utcheckning. Bor du här under en längre period städas rummet en gång per vecka. Självklart går det bra att kontakta receptionen för att lägga till ett extra städtillfälle under din vistelse.

På HOOM Home & Hotel vill vi ge dig ett komfortabelt boende i stilren, harmonisk design, ett boende som passar den moderne hotellgästens behov och livsstil. Hos oss hittar du ett boendekoncept som förenklar din vardag och underlättar din vistelse.

Järfälla

Solna

Sollentuna

Sigtuna

Jönköping

SV EN