HOOM Home & Hotel Sollentuna

Ett flexiblare & smartare lägenhetshotell. Hotellet ligger i Sjöberg, nordväst om Danderyd, norr om Stockholm.

Välkommen till Sollentuna!

Välkommen till ett modernt och flexibelt lägenhetshotell. Vi vill ge det temporära boendet en helt ny innebörd och förändra sättet att bo på. Därför erbjuder vi både hem och hotell. Hos oss hittar du det bästa av två världar! Här oss bor du i egen lägenhet, som hemma fast på hotell, på samma gång. Bekvämt, praktiskt och kvalitativt i ett modernt och stilsäkert lägenhetshotell. Boka en natt eller bo flera månader, ditt behov styr och priset anpassas efter hur länge du stannar.

Sollentuna lägenhet kök

Både hem och hotell på samma gång

På HOOM Home & Hotel är det snygg, smart och funktionell design som gäller, från entrén och lobbyn till lägenheternas inredning och helhetsupplevelsen. Vi har tänkt kvalitet i urvalet av material och har omsorgsfullt valt sängar och möbler för bästa komfort.

Sollentuna lägenhet kök

Det fina med lägenhetshotell är att du får ett flexibelt boende, på dina villkor. Du kommer att märka att vi tagit vårt koncept längre än de traditionella hotellen. Som det här med städning till exempel. På ett vanligt hotell städas rummen dagligen, även om du bor där flera nätter och även om du inte har behov av städning just då. Hos oss är det du som bestämmer. Veckostädning ingår och sedan väljer du själv hur ofta du vill ha rumsstädning. Välkommen till ett flexibelt och anpassningsbart boende, baserat på just dina behov.

Vi finns här för dig, hör av dig!

Välkommen till ett flexibelt och anpassningsbart boende, baserat på just dina behov. Vi vill ge det temporära boendet en helt ny innebörd och förändra sättet att bo på. Därför erbjuder vi både hem och hotell. Kontakta oss för mer information, visning och bokning.

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Järfälla

Solna

Sollentuna

Sigtuna

Jönköping

SV EN