X
  • KONCEPTET
     
    Valfrihet och komfort i ett smart och flexibelt boende
    LÄS MER

Valfrihet och komfort i ett
smart och flexibelt boende

 

För att orka bo borta behövs komfort och ett trivsamt boende. Det ska vara skönt att komma ”hem”. Vi har gym på hotellet så att du ska kunna fortsätta hålla din träningsrutin även om du är långt hemifrån. Har arbetsdagen varit extra intensiv så finns det rofyllda grönområden och Edviken havsvik bara några hundra meter bort.

 

Att bo i egen lägenhet ger dig också valfriheten att göra som du själv vill. Du kan bjuda över vänner, laga din egen mat i ditt eget kök och till och med tvätta dina egna kläder i hotellets tvättstuga om du vill det.

 

Vi är övertygade om att företag mår som allra bäst när deras medarbetare mår bra. Därför ger vi dig som arbetsgivare möjligheten att kunna välja ett bra boendealternativ för dina medarbetare när de behöver jobba borta från hemmet.

 

Vi har byggt HOOM Home & Hotel för det ändamålet. Ett flexibelt, modernt och funktionellt boende för att ge dig och dina medarbetare frihet och utrymme för inspiration, avkoppling och välmående.

 

 

Bo några enstaka nätter
eller långa perioder

 

Vi tror på frihet och flexibilitet för både företag och privatpersoner. Hos oss kan du bo bra, må bra, ha möjlighet att träna, laga din mat själv, välja om du vill umgås med andra eller bara ta det lugnt och koppla av i din egen lägenhet.

 

Vi erbjuder gratis Wi-Fi genomgående i hela hotellet. Det underlättar för dig att hålla kontakt med såväl familj och vänner som med huvudkontor och kunder. Om du vill kan du jobba ”hemifrån” från din egen lägenhet, eller i vår lobby.

 

På HOOM Home & Hotel vill vi ge dig ett komfortabelt boende i stilren, harmonisk design, ett boende som passar den moderne hotellgästens behov och livsstil. Hos oss hittar du ett boendekoncept som förenklar din vardag och underlättar din vistelse.