Om Hoom Home & Hotel Sigtuna

Stilfullt designade lägenheter med öppen planlösning

HOOM Home & Hotel Sigtuna ligger i Rosersberg, norr om Stockholm, nordost om Uppsala.

På framsidan av hotellet ligger entrén, fri parkering erbjuds framför hotellbyggnaden. Hotellet är obemannat och erbjuder check- in express, istället för att checka in vid en reception så erbjuds gästerna att checka in via sin mobil. Instruktioner om hur man går tillväga med check- in express mejlas ut i god tid innan ankomst. Vår personal finns tillgänglig dygnet runt via vår televäxel.

 • Byggt 2021
 • Kontorsutrymme
 • Tvättstuga

Hela hotellet är vackert i färgval och design, med skandinavisk fräsch känsla i inredning och material.

 • Kök- och matrumsdel
 • Vardagsrumshörna
 • Sovalkov

Innanför hotellbyggnadens stora fönster och antracitgrå fasad finns 26 smarta och välplanerade lägenheter. 25 lägenheter på 30 kvm och 2 lägenheter på 22 kvm. Alla ytsmart och kreativt inredda för att ge gott om plats för matlagning och social samvaro, vila och rekreation.

Konceptet

Valfrihet och komfort i ett smart och flexibelt boende

För att orka bo borta behövs komfort och ett trivsamt boende. Det ska vara skönt att komma ”hem”. Har arbetsdagen varit extra intensiv så finns det rofyllda grönområden och Fysingens naturreservat några kilometer bort.

Att bo i egen lägenhet ger dig också valfriheten att göra som du själv vill. Du kan bjuda över vänner, laga din egen mat i ditt eget kök och till och med tvätta dina egna kläder i hotellets tvättstuga om du vill det. Vi är övertygade om att företag mår som allra bäst när deras medarbetare mår bra. Därför ger vi dig som arbetsgivare möjligheten att kunna välja ett bra boendealternativ för dina medarbetare när de behöver jobba borta från hemmet.

Vi har byggt HOOM Home & Hotel för det ändamålet. Ett flexibelt, modernt och funktionellt boende för att ge dig och dina medarbetare frihet och utrymme för inspiration, avkoppling och välmående.

Sovrum

Bo några enstaka nätter eller långa perioder

Vi tror på frihet och flexibilitet för både företag och privatpersoner. Hos oss kan du bo bra, må bra, laga din mat själv, välja om du vill umgås med andra eller bara ta det lugnt och koppla av i din egen lägenhet.

Vi erbjuder gratis Wi-Fi genomgående i hela hotellet. Det underlättar för dig att hålla kontakt med såväl familj och vänner som med huvudkontor och kunder. Om du vill kan du jobba ”hemifrån” från din egen lägenhet, eller i vår kontorslokal.

Soffa och kök

Hos oss hittar du både hem och hotell

Boende & lägenheter

Affärsmässigt, bekvämt boende med modern och bra standard. HOOM Home & Hotel är som ett hem utanför hemmet, ett stilfullt och affärsmässigt boende att vila och må bra i under tiden du är på jobb och bor borta. Här hittar du komfort, harmoni och balans i ett flexibelt boende med mängder av kvaliteter.

Vi har lagt stort fokus på köken i våra lägenheter. För oss är det viktigt att du ska kunna hålla kvar dina rutiner och dina matvanor även när du bor borta flera dagar i sträck. Våra kök är generöst tilltagna med kyl och frys, spis och Micro som gör att du kan laga din egen mat och fortsätta äta det du själv vill, trots att du egentligen bor på hotell. Så om du vill kan du välja bort snabbmatsmiddagarna och leva både nyttigt och billigt.

Hem

Ibland innebär jobbet att du behöver bo borta ett tag. Företaget har fått uppdrag runt Stockholm - eller Uppsalaområdet och du behöver vara på plats, några dagar, två-tre veckor eller rent av flera månader i sträck. Alldeles oavsett blir det för lång tid att hyra ett hotellrum och för kort tid för att flytta hit. Att vara på uppdrag borta från hemmet kan vara nog så påfrestande. Då behövs ett tryggt, bekymmersfritt och avkopplande boende så att du och dina anställda kan fokusera och lyckas med era projekt.

På HOOM Home & Hotel bor du i egen lägenhet med tillgång till hotellets alla bekvämligheter. Våra lägenheter passar perfekt för företag som behöver kort- eller långtidsboende för medarbetare på jobb i Stockholm - eller Uppsalaområdet.

Kök i hotellrum

Hotell

På HOOM Home & Hotel är du som är på tillfälligt besök i Stockholm – eller Uppsalaområdet välkommen att boka rum precis som på ett vanligt hotell. Den största fördelen med att boka rum hos oss är att du istället för ett vanligt hotellrum får tillgång till en egen lägenhet med ett modernt och funktionellt kök, helkaklat badrum med dusch samt skön säng.

Stanna en natt, över helgen eller under en vecka. Hos oss hittar du ett smakfullt, smart och praktiskt alternativ till det vanliga hotellrummet.

Kök

Lägenheterna

Lägenheterna är på 30 kvm fördelade på 1 rum och kök. De är stilfullt möblerade och fullt utrustade för självhushåll. Materialstandarden är hög.

 • Ekparkett på hall och rumsgolv
 • Helkaklade badrum med dusch
 • Handdukstork
 • Gott om förvaring
 • Strykbräda och strykjärn finns tillgängliga i tvättstugan.

Köket är varje lägenhets hjärta, generöst och samtidigt smart planerat. Därför har vi valt att utrusta samtliga kök med vitvaror i bra materialval och i varje rum finns:

 • Kyl/frys kombiskåp
 • Micro
 • Vattenkokare
 • Spis med glaskeramikhäll och fläkt
 • Diskmaskin

Mathörna och vardagsrumsdel är möblerade i skön skandinavisk stil i soft färgskala. Valfrihet på twinroom (med två 90 sängar), 140cm och 180cm svensk - tillverkade sängar. I rummen finns det gott om praktiska förvaringsmöjligheter. Den tekniska standarden är hög.

 • Fri höghastighets Wi-Fi
 • Smart-TV (USB, HDMI)
 • Basutbud av TV-kanaler
Sovrum

Service

I egen lägenhet med hotellets alla bekvämligheter

HOOM HOME HOTEL Sigtuna är obemannat och erbjuder check-in express, istället för att checka in vid en reception så erbjuds gästerna att checka in via sin mobil. Instruktioner om hur man går tillväga med check- in express mejlas ut i god tid innan ankomst. HOOM HOME HOTELS personal finns tillgänglig dygnet runt via vår telefonservice.

Parkeringsplatser finns direkt utanför hotellet. Det finns 20 parkeringsplatser. Service: fri WIFI, städning en gång per vecka på fast dag och avresestädning, tvättstuga, gemensamt kontorsutrymme, varuautomat.

COworking space

För dig som företagsavtalskund ingår det tillträde till ett större delat kontorsutrymme. Där finns det skrivbord med skrivbordsstolar, ett ljust och trevligt utrymme med panoramautsikt mot E4an, med möjlighet att se alla flygplan som lyfter strax i närheten på Arlanda Flygplats. Om du inte har ett avtal eller är privatperson går det att boka kontorsutrymmet mot en tilläggskostnad.

Kök

På HOOM Home & Hotel vill vi ge dig ett komfortabelt boende i stilren, harmonisk design, ett boende som passar den moderne hotellgästens behov och livsstil. Hos oss hittar du ett boendekoncept som förenklar din vardag och underlättar din vistelse.

Järfälla

Solna

Sollentuna

Sigtuna

Jönköping

SV EN