Om oss

Stilfullt designade ljusa lägenheter med öppen planlösning

HOOM Home & Hotel Sollentuna ligger i Sjöberg, nordväst om Danderyd, norr om Stockholm.

 • Byggt 2019
 • Hotellobby med lounge
 • Fitnesscenter
 • Tvättstuga

På innergården av hotellet ligger entré, parkering finns tillgängliga vid hotellet. På hotellets område finns en idyllisk trädgård med utemöbler som också utgör utsikten från hotellets lobby och gym. Innanför hotellbyggnadens stora fönster och antracitgrå fasad med stilfulla trädetaljer finns 70 smarta och välplanerade lägenheter.

Varje lägenhet är på 25 kvm, ytsmart och kreativt inredda för att ge gott om plats för matlagning och social samvaro, vila och rekreation.

 • Kök- och matrumsdel
 • Vardagsrumshörna
 • Sovalkov

Varje lägenhet har fint ljusinsläpp genom stora fönster varav det ena är öppningsbart och leder ut till lägenhetens egen balkong på tre kvadratmeter. Hela hotellet är vackert i färgval och design, med skandinavisk fräsch känsla i inredning och material.

Konceptet

Valfrihet och komfort i ett smart och flexibelt boende

För att orka bo borta behövs komfort och ett trivsamt boende. Det ska vara skönt att komma ”hem”. Vi har gym på hotellet så att du ska kunna fortsätta hålla din träningsrutin även om du är långt hemifrån. Har arbetsdagen varit extra intensiv så finns det rofyllda grönområden och Edviken havsvik bara några hundra meter bort.

Att bo i egen lägenhet ger dig också valfriheten att göra som du själv vill. Du kan bjuda över vänner, laga din egen mat i ditt eget kök och till och med tvätta dina egna kläder i hotellets tvättstuga om du vill det. Vi är övertygade om att företag mår som allra bäst när deras medarbetare mår bra. Därför ger vi dig som arbetsgivare möjligheten att kunna välja ett bra boendealternativ för dina medarbetare när de behöver jobba borta från hemmet.

Vi har byggt HOOM Home & Hotel för det ändamålet. Ett flexibelt, modernt och funktionellt boende för att ge dig och dina medarbetare frihet och utrymme för inspiration, avkoppling och välmående.

Kök

Bo några enstaka nätter eller långa perioder

Vi tror på frihet och flexibilitet för både företag och privatpersoner. Hos oss kan du bo bra, må bra, ha möjlighet att träna, laga din mat själv, välja om du vill umgås med andra eller bara ta det lugnt och koppla av i din egen lägenhet. Vi erbjuder gratis Wi-Fi genomgående i hela hotellet. Det underlättar för dig att hålla kontakt med såväl familj och vänner som med huvudkontor och kunder.

Om du vill kan du jobba ”hemifrån” från din egen lägenhet, eller i vår lobby.

Balkong

Hos oss hittar du både hem och hotell

Boende & lägenheter

Affärsmässigt, bekvämt boende med modern och bra standard. HOOM Home & Hotel är som ett hem utanför hemmet, ett stilfullt och affärsmässigt boende att vila och må bra i under tiden du är på jobb och bor borta. Här hittar du komfort, harmoni och balans i ett flexibelt boende med mängder av kvaliteter.

Vi har lagt stort fokus på köken i våra lägenheter. För oss är det viktigt att du ska kunna hålla kvar dina rutiner och dina matvanor även när du bor borta flera dagar i sträck. Våra kök är generöst tilltagna med stor kyl och frys, stor spis och rejäl ugn som gör att du kan laga din egen mat och fortsätta äta det du själv vill, trots att du egentligen bor på hotell. Så om du vill kan du välja bort snabbmatsmiddagarna och leva både nyttigt och billigt.

Hem

Ibland innebär jobbet att du behöver bo borta ett tag. Företaget har fått uppdrag i Stockholm och du behöver vara på plats, några dagar, två-tre veckor eller rent av flera månader i sträck. Alldeles oavsett blir det för lång tid att hyra ett hotellrum och för kort tid för att flytta hit. Att vara på uppdrag borta från hemmet kan vara nog så påfrestande. Då behövs ett tryggt, bekymmersfritt och avkopplande boende så att du och dina anställda kan fokusera och lyckas med era projekt.

På HOOM Home & Hotel bor du i egen lägenhet med tillgång till hotellets alla bekvämligheter. Våra lägenheter passar perfekt för företag som behöver kort- eller långtidsboende för medarbetare på jobb i Stockholm.

Kök trävägg

Hotell

På HOOM Home & Hotel är du som är på tillfälligt besök i Stockholm välkommen att boka rum precis som på ett vanligt hotell. Den största fördelen med att boka rum hos oss är att du istället för ett vanligt hotellrum får tillgång till en egen lägenhet med ett modernt och funktionellt kök, helkaklat badrum med dusch, extrabäddar i bäddsoffa samt skön säng.

Stanna en natt, över helgen eller under en vecka. Hos oss hittar du ett smakfullt, smart och praktiskt alternativ till det vanliga hotellrummet.

Modernt rum

Lägenheterna

Lägenheterna är på 25 kvm fördelade på 1 rum och kök. De är stilfullt möblerade och fullt utrustade för självhushåll. Materialstandarden är hög. Strykbräda och strykjärn finns tillgängliga i tvättstugan. Hårfön finns att låna i receptionen.

 • Ekparkett på hall och rumsgolv
 • Helkaklade badrum med dusch
 • Handdukstork
 • Gott om förvaring

Köket är varje lägenhets hjärta, generöst och samtidigt smart planerat. Därför har vi valt att utrusta samtliga kök med vitvaror i bra materialval och i varje rum finns:

 • Stort kyl/frys kombiskåp
 • Praktisk kombiugn/micro
 • Vattenkokare
 • Spis med glaskeramikhäll och fläkt
 • Diskmaskin

Mathörna och vardagsrumsdel är möblerade i skön skandinavisk stil i soft färgskala med bäddsoffa för extra bäddar och i sovalkoven ryms king-size alternativt twinbäddar. Under sängen finns utdragbara lådor som ger praktiska förvaringsmöjligheter.

 • Fri höghastighets Wi-Fi
 • Smart-TV (USB, HDMI)
 • Basutbud av TV-kanaler
Modernt kök

Service

I egen lägenhet med hotellets alla bekvämligheter

På HOOM Home & Hotel har du alltid tillgång till personlig service från dygnet-runt öppen reception, här i vår lobby kan sitta och njuta över en dricka och lite snacks. Kommer du med bil finns det 20 parkeringsplatser direkt utanför hotellet. Receptionen är bemannad dygnet runt. Här finns lobby & lunge, drycks & snacks samt fritt WiFi. Vi kan även hjälpa dig med utskrifter.

Fitnesscenter

Hos oss kan du hålla kvar dina träningsrutiner och gå på gym hur ofta du vill. Du har fri tillgång till en välutrustad träningslokal där du kan träna med vår rofyllda innerträdgård som utsikt.

Gym

På HOOM Home & Hotel vill vi ge dig ett komfortabelt boende i stilren, harmonisk design, ett boende som passar den moderne hotellgästens behov och livsstil. Hos oss hittar du ett boendekoncept som förenklar din vardag och underlättar din vistelse.

Järfälla

Solna

Sollentuna

Sigtuna

Jönköping

SV EN